Jaume Fàbregas, Piano i Trompeta

EMMVA40

Jaume Fàbregas és Professor de Trompeta al Conservatori de Sant Cugat del Vallès des de 2004.

 

Nascut a Barcelona el 1968, Jaume Fàbregas s’inicia en el piano a l’edat de vuit anys i completa el Títol Superior de Piano al Conservatori del Liceu de Barcelona l’any 1991.

 

El 1996 es trasllada als Estats Units per a realitzar l’Artist Certificate a la Meadows School of the Arts de la Southern Methodist University de Dallas, Texas, a la classe de Joaquín Achúcarro. A la mateix universitat americana completa el Master of Music en Piano el 1999.

 

De 1999 a 2002 realitza el Doctor of Musical Arts a la West Virginia University.

 

Durant la seva estada als Estats Units, compagina els estudis de piano amb els de trompeta, completant el Títol Superior de Trompeta al Conservatori del Liceu de Barcelona l’any 2004.

 

El 2006 adquireix la formació en Quiromassatge, Reflexologia Podal i Reiki, i es trasllada a Tailàndia per formar-se en Massatge Tailandès a la legendària escola de Wat Po a Bangkok.

 

Jaume Fàbregas ha realitzat la formació de monitor de Yoga i Tai-Chi, i practica les arts marcials com el Judo, el Kàrate i el TaeKwonDo.

 

L’any 2010 es trasllada a Bombay (Índia) per a realitzar la formació de monitor de Yoga al Yoga Institute de Santracuz (Bombay, Índia).

 

Paral·lelament amb la seva activitat docent, col·labora amb diferents orquestres com a pianista i com a trompetista, havent treballat amb orquestres com la Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (ONCA) i altres orquestres espanyoles i americanes.

pàgina principal