Jaume Fàbregas, Piano i Trompeta

EMMVA40

Jaume Fàbregas és Professor de Trompeta al Conservatori de Sant Cugat del Vallès des de 2004.

Paral·lelament imparteix la docència al seu propi estudi a Sant Cugat, de manera més flexible i personalitzada.

Al seu estudi de Sant Cugat imparteix classes avançades de piano, i classes grupals de tècnica, repertori orquestral i trumpet ensemble.

Nascut a Barcelona el 1968, Jaume Fàbregas s’inicia en el piano a l’edat de vuit anys i completa la seva formació superior en Piano al Conservatori del Liceu de Barcelona en 1991.

Posteriorment amplia els seus estudis a París amb la professora Monique Deschaussées, entre 1993 i 1994.

El 1995 realitza el servei militar a El Ferrol, Galícia, on treballa com a trompeta i corneta, i ofereix alguns recitals de piano.

El 1996 es trasllada als Estats Units per a realitzar el prestigiós Artist Certificate de la Meadows School of the Arts de la Southern Methodist University de Dallas, Texas, en la classe del mestre Joaquín Achúcarro. A la mateix universitat americana completa el Master of Music en Piano el maig de 1999.

De 1999 a 2002 realitza el Doctor of Musical Arts a la West Virginia University.

Durant la seva estada als Estats Units, compagina els estudis de piano amb els d’orgue i trompeta, completant el Títol Superior d’Orgue al Conservatori del Liceu de Barcelona en 2003 i el Títol Superior de Trompeta el 2004.

De 2002 a 2005 treballa com a organista del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

El 2006 adquireix un gran interès per les teràpies naturals i alternatives, formant-se en Quiromassatge, Reflexologia Podal i Reiki, i traslladant-se a Tailàndia per a formar-se en la Medicina Tradicional Tailandesa al famós temple i escola de Wat Po a Bangkok.

Jaume Fàbregas ha realitzat la formació de monitor de Yoga i Tai-Chi, i practica les arts marcials com el Judo, el Kàrate i el TaeKwonDo.

L’any 2010 es trasllada a Bombay (Índia) per a realitzar la formació de monitor de Yoga al Yoga Institute de Santracuz (Bombay, Índia).

Paral·lelament amb la seva activitat docent, col·labora amb diferents orquestres com a pianista i com a trompetista, havent treballat amb orquestres com la Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (ONCA) i altres orquestres espanyoles i americanes.

pàgina principal